weekend się zaczyna więc gorączki nie ma ja miałem kilka odcinków nagranych ale już obejrzałem. Dobrze, że mecza dzisiaj nie oglądałem bo nieźle bym się wkurzył 1:3 ...
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Wally, nie umiem nastawić nagrywania
Działo się coś?
Gruby uruchomił w końcu mega-przesiewacz? Koślawy trafił na żyłę złota? Młody wpadł na nowy pomysł?
Wally, nie umiem nastawić nagrywania
Działo się coś?
Gruby uruchomił w końcu mega-przesiewacz? Koślawy trafił na żyłę złota? Młody wpadł na nowy pomysł?
Uruchomił ale padły im obie spycharki :| jak naprawili to zaczęli kopać w hałdach z początku lat 20 (dawno przesianych)
Dakota dalej szuka
a młody zaczął wywalać wg niego bezwartościowy urobek i miał bunt załogi
jak przesiali to się okazało, że kupę kasy chciał wywalać - złota było w cholerę
generalnie doszedł do wniosku, że się pomylił i przeprosił - może być ciekawie w nastepnym, bo skoro tak wysoko jest złoto to co dopiero będzie jak zejdą niżej
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Agamek12 narazie tematu nie zakładam, wszystko na bieżąco wyjaśnione przez Wally. Warto wiedzieć, że nie tylko ja to oglądam, ale biorąc pod uwagę ofertę kanałów to nic innego ciekawego nie mogę znaleźć. Może dlatego że mam ofertę za 39 zł (C+)
blind_walker, ech, żeby jeszcze ten mój blukonekt potrafił szybko ściagać filmy... 18s z wypadku Kubicy ściągałem jakieś 10 minut
Jutro moż elepiej będzie baglał
Agamek12 narazie tematu nie zakładam, wszystko na bieżąco wyjaśnione przez Wally. Warto wiedzieć, że nie tylko ja to oglądam, ale biorąc pod uwagę ofertę kanałów to nic innego ciekawego nie mogę znaleźć. Może dlatego że mam ofertę za 39 zł (C+)
Osobiście z DC polecam jeszcze : Morze złota, Najniebezpieczniejszy zawód świata(ale z poławiania krabów a nie krewetek ) i Łowcy okazji
No i jeszcze kanał History tutaj jest parę ciekawych pozycji :szeroki_usmiech
a najbardziej nie mogę się doczekać Vikings (na razie tylko History US nadaje) pierwsze 4 odcinki mnie powaliły - super serial
Komentarz